Epoxyvoegen in grootkeukens

Epoxyvoegen in grootkeukens: kies voor hygiëne en duurzaamheid

De voegen van een grootkeuken krijgen veel te voorduren, ze kunnen schade ondervinden door de chemicaliën  hoge temperaturen die dagelijks gebruikt worden. Om jezelf te verzekeren van een onderhoudsvrije en hygiënische werkplek is het belangrijk dat je voor de juiste voegen kiest.

Epoxyvoegen zijn waterbestendig, hygiënisch, vuilafstotend en bestand tegen hoge temperaturen. Oftewel, een ideale keuze voor iedere grootkeuken.

Waarom je epoxyvoegen wil in je grootkeuken

Epoxyvoegen zijn op veel vlakken een betere keuze dan traditionele voegmiddelen

Voordelen waar je geen nee tegen wil zeggen

Duurzaam en sterk

Epoxyvoegen zijn heel duurzaam en sterk vergeleken met traditionele voegmiddelen. Hierdoor gaan ze veel langer mee en blijven ze langer mooi.

Water- en vlekbestendig

Epoxyvoegen zijn volledig waterdicht en bestand tegen vlekken. Ideaal voor in je badkamer, keuken en grote (commerciële) ruimtes waar gemorst kan worden.

Onderhoud? Amper tot niet

Epoxyvoegen hebben een gladde en niet poreuze oppervlak. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken en houden

Meest hygiënische keuze

Epoxyvoegen zijn bestand tegen schimmel en bacteriën. Ook trekken ze geen vuil aan en hoef je ze minder vaak schoon te maken dan traditionele voegmiddelen.

Cases

Zij hebben al expoyvoegen

Deze tevreden klanten gingen je voor.

Duurzaam

Ook na 4 jaar lijkt het nieuw

2019

2023

1. Je vraagt een offerte aan

Je geeft aan hoeveel vierkante meter er moet worden gevoegd en wat het tegelformaat is.

2. Voorbereiding

Je ontvangt een offerte op maat met een overzicht van de kosten, materialen en geschatte tijdsplanning.

3. Aanbrengen

Onze specialisten brengen de epoxy aan volgens de hoogste kwaliteitsnormen op een efficiënte en zorgvuldige wijze.

4. Nazorg en onderhoud

Na de installatie geven we je advies over het onderhoud.

Wat zijn de voordelen van epoxyvoegen?

Epoxyvoegen bieden een hoop voordelen die andere traditionele voegmiddelen niet hebben. Door de unieke chemische samenstelling is epoxyvoeg bestand tegen water en vuil waardoor het veel langer mee gaat en minder onderhoud vereist.

Daarnaast is epoxyvoeg bestemd tegen hoge temperaturen, hoge waterdruk en hoge chemische belasting wat het een ideaal product maakt voor bijvoorbeeld zwembaden, terassen, sauna's, sanitair en keukens. Als je meer wilt lezen over de voordelen van epoxyvoegen klik dan hier.

Hoeveel kost epoxyvoegen?

De kosten van een project hangt af van verschillende factoren. Wanneer je benieuwd bent wat een project je zal gaan kosten, vraag je vrijblijvend een offerte aan via deze link.

Waarom zou ik epoxy kiezen over normaal voegmateriaal?

Kiezen voor epoxyvoegen betekent kiezen voor een onderhoudsvrije en duurzame voeg die jaren langer meegaat als traditioneel voegmiddel. Daarnaast biedt het hoge weerstand tegen water en vuil en is het bestand tegen hoge waterdruk, hitte en chemicaliën. Daarnaast biedt epoxyvoeg verschillende kleuren en afwerkingen aan waardoor je veel ontwerpmogelijkheden hebt.

Hoewel epoxyvoeg over het algemeen een grotere investering is als traditionele voegmiddelen betaalt dit zich terug door de lange levensduur en het onderhoudsgemak. Wil je meer lezen over het verschil tussen epoxyvoeg en traditionele voegmiddel? klik dan hier.

Twijfel je nog steeds over welk voegmiddel je wilt gebruiken voor jouw project?

Vraag jezelf af wat je belangrijk vindt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jou voegmateriaal lang mee gaat? En vind je het belangrijk dat het onderhoudsvriendelijk is? Als je antwoord hierop "ja" is dan zijn epoxyvoegen voor jou de beste optie.