Epoxyvoegen in zwembaden

Epoxyvoegen in sanitaire ruimtes: Zeg vaarwel tegen schimmel en vuil

Met epoxyvoegen is schimmel in de badkamer verleden tijd. Epoxyvoegen zijn waterdicht, vuilafstotend en bestand tegen chemische reinigingsmiddelen. Deze eigenschappen maken epoxyvoegen een ideale optie wanneer je voor een onderhoudsvrije en duurzaam voegmiddel.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Bekijk recente projecten
Wat zijn de voordelen van epoxyvoegen?

Epoxyvoegen bieden een hoop voordelen die andere traditionele voegmiddelen niet hebben. Door de unieke chemische samenstelling is epoxyvoeg bestand tegen water en vuil waardoor het veel langer mee gaat en minder onderhoud vereist.

Daarnaast is epoxyvoeg bestemd tegen hoge temperaturen, hoge waterdruk en hoge chemische belasting wat het een ideaal product maakt voor bijvoorbeeld zwembaden, terassen, sauna's, sanitair en keukens. Als je meer wilt lezen over de voordelen van epoxyvoegen klik dan hier.

Hoeveel kost epoxyvoegen?

De kosten van een project hangt af van verschillende factoren. Wanneer je benieuwd bent wat een project je zal gaan kosten, vraag je vrijblijvend een offerte aan via deze link.

Waarom zou ik epoxy kiezen over normaal voegmateriaal?

Kiezen voor epoxyvoegen betekent kiezen voor een onderhoudsvrije en duurzame voeg die jaren langer meegaat als traditioneel voegmiddel. Daarnaast biedt het hoge weerstand tegen water en vuil en is het bestand tegen hoge waterdruk, hitte en chemicali├źn. Daarnaast biedt epoxyvoeg verschillende kleuren en afwerkingen aan waardoor je veel ontwerpmogelijkheden hebt.

Hoewel epoxyvoeg over het algemeen een grotere investering is als traditionele voegmiddelen betaalt dit zich terug door de lange levensduur en het onderhoudsgemak. Wil je meer lezen over het verschil tussen epoxyvoeg en traditionele voegmiddel? klik dan hier.

Twijfel je nog steeds over welk voegmiddel je wilt gebruiken voor jouw project?

Vraag jezelf af wat je belangrijk vindt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jou voegmateriaal lang mee gaat? En vind je het belangrijk dat het onderhoudsvriendelijk is? Als je antwoord hierop "ja" is dan zijn epoxyvoegen voor jou de beste optie.

Bescherm je vloeren en wanden tegen slijtage, chemische invloeden en vocht

Bescherm je vloeren en wanden tegen slijtage, chemische invloeden en vocht

Vraag gratis offerte aan