Samen werken aan de missie

Samen werken we aan een duurzamer Nederland

Vanuit onze vestiging in Kollum plaatst ons gespecialiseerde team epoxyvoegen door heel Nederland, Duitsland en België. Met oog voor een groene toekomst werken we met duurzaam materiaal wat jarenlang meegaat.

Door vele klein- en grootschalige projecten die we in de afgelopen jaren hebben afgerond, onderscheiden we ons inmiddels als echte ervaren specialisten op het gebied van epoxyvoegen.

Door de verschillende soorten projecten die we uitvoeren zal geen dag hetzelfde zijn. Het ene moment sta je in de keuken van een groot restaurant en het andere moment sta je in een leeggelopen zwembad. Elke dag staat je een nieuwe uitdaging te wachten.

Samen waarde toevoegen

Dit hebben we te bieden

We bieden onze klant een uitermate duurzaam product aan. Door de waterbestendige en vuilafstotende eigenschappen gaan epoxyvoegen jaren langer mee als traditionele voegmiddelen. Ook is epoxyvoeg bestemd tegen hoge waterdruk, chemische belasting en is het bestand tegen zeer hoge temperaturen.

Samen werken aan de missie

Dit voegen we toe als epoxyvoegers

Bij Epoxyvoegen staan we voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Door de jaren heen hebben we veel diverse klein- en grootschalige projecten met succes afgerond en zijn we ondertussen uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van epoxyvoegen.

openstaande vacatures

Onze vacatures

Ben jij de medewerker die we zoeken? Solliciteer dan direct.
Er zijn op het moment geen vacatures.