Onze visie

Strak en sterk, zonder onderhoudswerk

Wij hebben bij Epoxyvoegen een duidelijke visie. We leveren Epoxyvoeg van hoge kwaliteit geplaatst door gespecialiseerde en gecertificeerde Voegers. Wat voor wensen je ook hebt voor jouw project, we bieden met ons grote assortiment kleuren en afwerkingen de juiste oplossing, en dat ook nog eens op maat.  

Epoxyvoegen bieden uitkomst bij een verscheidenheid aan problemen. Van schimmel in de badkamer tot lekkende zwembaden, epoxyvoeg is de oplossing voor al het kit en voegwerk binnen je project. Niet alleen gaat het veel langer mee als ander voegmateriaal, ook is het onderhoudsvriendelijker en biedt het een hoge weerstand tegen bijvoorbeeld waterdruk, hitte en chemicaliën.

Doordat we uitsluitend werken met duurzaam materiaal kunnen we met trots zeggen dat we een positieve bijdrage leveren aan een groenere toekomst.

Breed inzetbaar

Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid, daar staan we voor

Wat je project ook is, wij maken er vakwerk van.

Kwaliteit

Bij Epoxyvoegen staan we voor kwaliteit. We werken met epoxyvoegmortels van de hoogste kwaliteit en gespecialiseerde en gecertificeerde professionals die de voegklussen volledig naar behoren van de klant uitvoeren.

Flexibiliteit

Voor elke klus, groot of klei,n kun je bij ons terecht. Door ons diverse aanbod aan kleuren en afwerkingen kunnen we aan al jouw wensen voldoen.

Duurzaamheid

Wij zijn trots op het feit dat wij met ons product een steentje bijdraagt aan een milieubewuste omgeving. Wij werken uitsluitend met de meest duurzame epoxyvoeg die jaren langer mee gaan als de traditionele voegmiddelen.