Epoxyvoegen in terras

Epoxy voegen in je terras: bescherming tegen elke weersomstandigheid

De voegen van je terrastegels krijgen een hoop te voorduren. Van vorst in de winter tot UV-straling in de zomer, vaak zijn tegelvoegen niet langdurig bestand tegen deze weersinvloeden.

Epoxy voegen zijn in tegenstelling tot veel traditionele voegmiddelen bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze eigenschap maakt het een zeer onderhoudsvriendelijke en duurzame keuze voor op je terras.

Cases

Zij hebben al expoyvoegen

Deze tevreden klanten gingen je voor.

Duurzaam

Ook na 4 jaar lijkt het nieuw

2019

2023

Wat zijn de voordelen van epoxyvoegen?

Epoxyvoegen bieden een hoop voordelen die andere traditionele voegmiddelen niet hebben. Door de unieke chemische samenstelling is epoxyvoeg bestand tegen water en vuil waardoor het veel langer mee gaat en minder onderhoud vereist.

Daarnaast is epoxyvoeg bestemd tegen hoge temperaturen, hoge waterdruk en hoge chemische belasting wat het een ideaal product maakt voor bijvoorbeeld zwembaden, terassen, sauna's, sanitair en keukens. Als je meer wilt lezen over de voordelen van epoxyvoegen klik dan hier.

Hoeveel kost epoxyvoegen?

De kosten van een project hangt af van verschillende factoren. Wanneer je benieuwd bent wat een project je zal gaan kosten, vraag je vrijblijvend een offerte aan via deze link.

Waarom zou ik epoxy kiezen over normaal voegmateriaal?

Kiezen voor epoxyvoegen betekent kiezen voor een onderhoudsvrije en duurzame voeg die jaren langer meegaat als traditioneel voegmiddel. Daarnaast biedt het hoge weerstand tegen water en vuil en is het bestand tegen hoge waterdruk, hitte en chemicali├źn. Daarnaast biedt epoxyvoeg verschillende kleuren en afwerkingen aan waardoor je veel ontwerpmogelijkheden hebt.

Hoewel epoxyvoeg over het algemeen een grotere investering is als traditionele voegmiddelen betaalt dit zich terug door de lange levensduur en het onderhoudsgemak. Wil je meer lezen over het verschil tussen epoxyvoeg en traditionele voegmiddel? klik dan hier.

Twijfel je nog steeds over welk voegmiddel je wilt gebruiken voor jouw project?

Vraag jezelf af wat je belangrijk vindt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jou voegmateriaal lang mee gaat? En vind je het belangrijk dat het onderhoudsvriendelijk is? Als je antwoord hierop "ja" is dan zijn epoxyvoegen voor jou de beste optie.